Laat wat van je horen?

 

Van april tot juni organiseerde de NBA 30 toekomsttafels waarin gesproken en vooral geluisterd werd naar de leden. Leuke, ongedwongen evenementen als eerste stap van het NBA-governance-traject. Geluiden en ideeën die op 17 juni 2019 werden gedeeld tijdens de Creatieve Conferentie en waarbij ook het vervolg werd gepresenteerd. 

Zie de Blogspagina voor het verslag van de Creatieve Conferentie en de sfeerimpressies en het geluid van de NBA Open events.

Design labs als volgende stap; denk en praat mee!

  Aanmelden voor de klankbordgroepen  

Bij NBA Open gaat het om nieuwe verbindingen. Oude structuren laten we los en samen met leden gaan we op zoek naar een nieuwe opzet van de beroepsorganisatie met faculties en communities. Hiervoor worden in de zomer design labs ingericht die - zoals de naam doet vermoeden - als taak meekrijgen het ontwerpen van een nieuwe structuur. Deelname van alle leden is daarbij van belang. Ook die van jou.

Meld je aan voor een van de online klankbordgroepen op deze site; tabblad Design Labs. Blijf op de hoogte, geef je mening op de voorstellen en deel deze met beroepsgenoten. 

 

 

In het najaar tijdens de 2e Creatieve Conferentie kijken we wat dit heeft opgeleverd en bepalen we welke communities en faculties de testfase ingaan. Uiteindelijke besluitvorming vindt plaats in de ALV van juni 2020.

NBA Open-team

Laat je horen. Wij staan open voor je ideeën, vraag en aanbod en feedback. Bel ons: 020-301 0301 of stuur een mail naar wijzijnopen@nba.nl