Plastic vissen in Amsterdam - 10 mei

338 keer bekeken 0 comments

Wat gebeurt er allemaal rond de campagne NBA Open en hoe vergaat het de design labs? Wat vond er plaats bij de verschillende evenementen? Wie waren er en wat is er uitgekomen? Wat was opvallend? Welke ideeën leefden er? 

Op deze pagina vind jij hierover alle informatie. Klik door naar jouw event voor de foto's of de video. Lees de blogs van de deelnemers. Geef jouw mening of doe mee aan een poll.

 

 

Joke Bosma, senior projectleider Campagnes en Events bij de NBA, ging mee plastic vissen in de Amsterdamse grachten, om een NBA Open-activiteit eens in het echt mee te maken:

Afgelopen vrijdag mocht ik mee met een NBA Open-bijeenkomst: Plastic Vissen in de Amsterdamse grachten. Wij zijn intern al maanden bezig met het bedenken, plannen en organiseren van dit project en ik vond het fantastisch om er nu ook eindelijk “in het echt” bij te zijn.

Geëngageerde groep

Wat een leuke, geëngageerde groep mensen trof ik aan boord en wat fijn om leden zo anders te ontmoeten! Zo anders dan bij een “formele” bijeenkomst, meer... ja hoe zal ik het noemen… meer open! Allen trots op het beroep en zeer betrokken bij de maatschappij.

Een deelnemer zei: “Er ligt nu zo’n nadruk in de media op wat er misgaat. De NBA communiceert veel te weinig over de belangrijke rol van accountants bij bijvoorbeeld de betrouwbaarheid van informatie, fake news, beloftes van verkiezingsprogramma’s en bijvoorbeeld CO2 reductie. We durven niet principle-based te zijn en verstoppen ons achter checklisten, maar het beroep is zoveel meer en mooier dan dat.”

NBA als verbinder

Ik was en ben echt onder de indruk van deze middag, deze mensen. Onder de indruk van de kennis, bevlogenheid en betrokkenheid van deze groep. Ik merkte duidelijk de behoefte aan verbondenheid, met elkaar op basis van interesses, wat uiteindelijk de basis vormt voor de communities. En meer dan ooit merkte ik de prachtige rol die de NBA hierbij kan spelen – als verbinder van al deze prachtige mensen.

Images

Comment

Twitter

0  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings