NBA Open Lunch Heythuysen - 9 mei

289 keer bekeken 0 comments

Wat gebeurt er allemaal rond de campagne NBA Open en hoe vergaat het de design labs? Wat vond er plaats bij de verschillende evenementen? Wie waren er en wat is er uitgekomen? Wat was opvallend? Welke ideeën leefden er? 

Op deze pagina vind jij hierover alle informatie. Klik door naar jouw event voor de foto's of de video. Lees de blogs van de deelnemers. Geef jouw mening of doe mee aan een poll.

 

 

Op donderdag 9 mei hadden zich veertien accountants uit de regio midden Limburg zich gemeld om te brainstormen over de NBA, onze beroepsgroep en de verschillen tussen controlepraktijk en samenstelpraktijk. Luc Boonen doet verslag van deze bijeenkomst:

Er ontstond een leuke frisse discussie tussen de accountants (zeker ook onderling) en de afgevaardigden van het NBA. In een heerlijke setting bij Restaurant RED kregen we tussendoor diverse culinaire hoogstandjes gepresenteerd door de kok en voor eenieder het wist waren we al over de tijd heen.

Ik vond, als initiatiefnemer, het gaaf om te zien hoeveel passie eenieder in zijn vak heeft en dit ook uitstraalt. Uiteindelijk moet eenieder toch vooral gaan doen, waar hij plezier en energie van krijgt namelijk. Ik hoop (en verwacht) dat we met de edities van NBA Open in het land een positieve kentering teweeg gaan brengen, waarbij ik van mening ben dat sessies zoals deze er mede voor zorg kunnen dragen dat de leden dichter bij het NBA komen te staan en we van beide kanten goed weten wat er speelt. Op naar de volgende stap, gezamenlijk!

Blog geschreven door Luc Boonen

NBA in woord

Ik denk dat je door zulke meetings af en toe te organiseren je de leden aan je verbindt als NBA.  

 

Images

Comment

Twitter

0  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings