Hoe werkt NBA Open? Marco en Harm trappen af (deel 5)

167 keer bekeken 0 comments

Wat gebeurt er allemaal rond de campagne NBA Open en hoe vergaat het de design labs? Wat vond er plaats bij de verschillende evenementen? Wie waren er en wat is er uitgekomen? Wat was opvallend? Welke ideeën leefden er? 

Op deze pagina vind jij hierover alle informatie. Klik door naar jouw event voor de foto's of de video. Lees de blogs van de deelnemers. Geef jouw mening of doe mee aan een poll.

 

 

Wat gebeurt er bij de NBA Open evenementen? Marco van der Vegte (NBA-voorzitter) en Harm Mannak (algemeen directeur NBA) namen alvast een voorproefje met hun eigen toekomsttafel.

Vragen NBA Open

Het vraaggesprek tussen Marco en Harm biedt een mooi inzicht in wat voor vragen je zoal kunt verwachten tijdens de NBA-Open evenementen. Dit is deel 5.

Harm’s antwoord op de vraag: Als jij directeur van de NBA zou zijn, wat zou je dan doen?

“Ik vind het heel erg inspirerend om aan de ene kant wettelijke taken uit te voeren en aan de andere kant belangenbehartiger te zijn. Ik zou het geweldig vinden als het lukt om mensen lid te laten zijn van NBA omdat wij iets te bieden hebben wat ze ergens anders niet kunnen krijgen.”

Wat zou jij doen als directeur van de NBA?
(Reageer hieronder)

Images

Comment

Twitter

0  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings