Hoe werkt NBA Open? Marco en Harm trappen af (deel 5)

61 keer bekeken 0 reacties

Wat gebeurt er allemaal rond de campagne NBA Open en hoe vergaat het de design labs? Wat vond er plaats bij de verschillende evenementen? Wie waren er en wat is er uitgekomen? Wat was opvallend? Welke ideeën leefden er? 

Op deze pagina vind jij hierover alle informatie. Klik door naar jouw event voor de foto's of de video. Lees de blogs van de deelnemers. Geef jouw mening of doe mee aan een poll.

 

 

Wat gebeurt er bij de NBA Open evenementen? Marco van der Vegte (NBA-voorzitter) en Harm Mannak (algemeen directeur NBA) namen alvast een voorproefje met hun eigen toekomsttafel.

Vragen NBA Open

Het vraaggesprek tussen Marco en Harm biedt een mooi inzicht in wat voor vragen je zoal kunt verwachten tijdens de NBA-Open evenementen. Dit is deel 5.

Harm’s antwoord op de vraag: Als jij directeur van de NBA zou zijn, wat zou je dan doen?

“Ik vind het heel erg inspirerend om aan de ene kant wettelijke taken uit te voeren en aan de andere kant belangenbehartiger te zijn. Ik zou het geweldig vinden als het lukt om mensen lid te laten zijn van NBA omdat wij iets te bieden hebben wat ze ergens anders niet kunnen krijgen.”

Wat zou jij doen als directeur van de NBA?
(Reageer hieronder)

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...