NBA Open A'dam Tower - 7 mei 2019

294 keer bekeken 1 comments

Wat gebeurt er allemaal rond de campagne NBA Open en hoe vergaat het de design labs? Wat vond er plaats bij de verschillende evenementen? Wie waren er en wat is er uitgekomen? Wat was opvallend? Welke ideeën leefden er? 

Op deze pagina vind jij hierover alle informatie. Klik door naar jouw event voor de foto's of de video. Lees de blogs van de deelnemers. Geef jouw mening of doe mee aan een poll.

 

 

"Dit is het mooiste uitzicht van Amsterdam". Instemmend knikken we, terwijl we vanaf de 16e verdieping van de A'dam Tower, het voormalige Overhoeksgebouw van Shell, naar beneden kijken. Over de stad.

Ooit bedacht als de meest luxe hotelkamer van Amsterdam (de hele 16e + 17e verdieping voor slechts 25.000 euro per nacht), worden de ruimtes nu apart verhuurd voor inspirerende sessies. Zoals de NBA Open-bijeenkomst waar wij voor gekomen zijn.

Discolift

Met de discolift naar de 16e verdieping. Onder het genot van een hapje en een drankje trapt moderator Bas Westerweel de sessie af. NBA Open? Wat is dat nou eigenlijk? En waarom vinden we het belangrijk om naar jullie te luisteren? Die wordt al snel ingekopt. Het woord "Auditing" komt uit het Latijn, "audire", dat "luisteren" betekent. De toon is gezet en wat volgt is een interessante discussie met verschillende perspectieven van het gevarieerde aanwezige publiek. Bas sluit af met een uitnodiging voor de Creative Conference op 17 juni. "We hebben jullie nodig, en jullie gaan geïnspireerd worden". Heb jij hem al in je agenda? Maandag 17 juni, 10 uur, in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Deze wisselwerking wil je niet missen! We hopen je daar te ontmoeten en naar je te mogen luisteren.

NBA Open in woord

"Sinds ik zelf meer naar de NBA ga, ontvang ik ook meer van de NBA en voel ik me gezien"

 

"Wij als leden hebben dit gecreëerd, dus kunnen we dit ook veranderen"

 

"We worden gezien als politieagent, maar zouden 'sportcoach' moeten worden"

 

"Het is een voorrecht als je gecontroleerd wordt"

 

"Hoe kan het dat een arts wel het vak 'ethiek' in zijn opleiding krijgt en een accountant niet?"

 

"De NBA zou zijn openingstijden moeten verruimen. Zij zijn er voor mij, hoe kunnen ze dan tussen Kerst en Oud en Nieuw gesloten zijn?"

 

Images

Comment

Twitter

1  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Anoniem May 10, 2019

Ik ben 22 jaar geleden afgestudeerd en toen was er al veel aandacht voor ethiek in de opleiding en dat is er heden ten dage nog veel meer. Hoe kan dit een quote zijn?

Cookie settings