NBA Open Café bij Roots in Haaren 3 mei

120 keer bekeken 0 reacties

Wat gebeurt er allemaal rond de campagne NBA Open en hoe vergaat het de design labs? Wat vond er plaats bij de verschillende evenementen? Wie waren er en wat is er uitgekomen? Wat was opvallend? Welke ideeën leefden er? 

Op deze pagina vind jij hierover alle informatie. Klik door naar jouw event voor de foto's of de video. Lees de blogs van de deelnemers. Geef jouw mening of doe mee aan een poll.

 

 

Eigenlijk maakt het niet uit en we zijn ook het snel vergeten; dat er niet zoveel leden zijn komen opdagen vandaag. Het gesprek naast de openhaard in Roots is warm en open

“Wij tillen de NBA naar een hoger niveau.”

De vragenkaarten liggen op tafel en worden nauwelijks aangeraakt. Leeftijden van de aanwezigen verschillen maar de bron waaruit ze energie lijken te tappen niet en dat is precies wat er overal lijkt te gebeuren tijdens de Open-campagne van de NBA.

‘We zijn accountants en daar zijn we trots op. Én, ‘we willen gehoord worden en bijdragen aan onze club’.

Daarvoor is het dan wel nodig dat er beweging komt van beide kanten. ‘Dit is een goed begin’ klinkt er sceptisch.

‘Maar wat gaat er gebeuren met wat er nu is gezegd?’

‘Kunnen we alle uitkomsten niet gewoon online zetten en de leden daarnaar laten kijken?’ De aanwezigen kijken naar het jonkie van het stel. ‘Dan kan dat toch input zijn voor de ALV en de Creative Conference?’

Het was mooi in Roots in Haaren. Tevreden rolden we de banners in, vouwden de vlaggen op en keerden huiswaarts.

 

 

 

 

 

 

 

 

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...