Hoe werkt NBA Open? Marco en Harm trappen af (deel 4)

57 keer bekeken 0 reacties

Wat gebeurt er allemaal rond de campagne NBA Open en hoe vergaat het de design labs? Wat vond er plaats bij de verschillende evenementen? Wie waren er en wat is er uitgekomen? Wat was opvallend? Welke ideeën leefden er? 

Op deze pagina vind jij hierover alle informatie. Klik door naar jouw event voor de foto's of de video. Lees de blogs van de deelnemers. Geef jouw mening of doe mee aan een poll.

 

 

Wat gebeurt er bij de NBA Open evenementen? Marco van der Vegte (NBA-voorzitter) en Harm Mannak (algemeen directeur NBA) namen alvast een voorproefje met hun eigen toekomsttafel.

Vragen NBA Open

Het vraaggesprek tussen Marco en Harm biedt een mooi inzicht in wat voor vragen je zoal kunt verwachten tijdens de NBA-Open evenementen. Dit is deel 4.

Marco’s antwoord op de vraag: waakzaam of open?

“Eigenlijk denk ik beide. Let goed op wat er om je heen gebeurt; daar hoort ook openheid bij. Ik geloof niet dat je kunt veranderen zonder jezelf kwetsbaar op te stellen.”

Hoe denk jij erover: moeten we waakzaam of open zijn? En wat zou jij willen van de NBA?
(Reageer hieronder)

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...