De NBA en Mindfulness. Zeker geen grap! - Baarn 26 april

586 keer bekeken 0 comments

Wat gebeurt er allemaal rond de campagne NBA Open en hoe vergaat het de design labs? Wat vond er plaats bij de verschillende evenementen? Wie waren er en wat is er uitgekomen? Wat was opvallend? Welke ideeën leefden er? 

Op deze pagina vind jij hierover alle informatie. Klik door naar jouw event voor de foto's of de video. Lees de blogs van de deelnemers. Geef jouw mening of doe mee aan een poll.

 

 

"Mindfulness, daar zou je de tijd juist voor moeten nemen." Deelnemers zitten met de ogen dicht in een kring, zijn stil en luisteren. Aandachtig en open. Een vogel, een auto in de verte en de ademhaling van buurman of buurvrouw. Zonder oordeel luisteren, dat is dé kracht van mindfullness.

Veel positiviteit bij de mindfulness workshop in Baarn op 26 april

Barbara Doeleman is in Nederland een autoriteit op het gebied van mindfulness. Zij start met een korte uitleg en toont aan waarom het goed is aandachtig te kunnen luisteren. Naar jezelf en naar de ander. Zonder oordeel kunnen luisteren. De NBA Open-deelnemers zijn nieuwsgierig, stellen vragen en zijn stil. Af en toe. Want hoe doe je dat eigenlijk, aandachtig luisteren?

Met alleen de harde kant red je het niet. Moeten we voor onze leden niet een warme, gezellige club maken?

Als AIB (accountant in business) doe ik eigenlijk weinig met de NBA. Als ik dit zie, zo'n mindfulness workshop, denk ik hé, dat is een vereniging waar ik meer mee kan!

Op zo'n manier als dit maak je makkelijker contact, je ontmoet mensen en komt makkelijker uit je comfortzone. Meer doen dus!

 

NBA Open in beeld

 

 

 

 

 

 

 

 

Enthousiast geworden voor deze workshop? Op 24 mei is de volgende, ook in Baarn. 
Geef je snel op

NBA Open sessie in de media

Images

Comment

Twitter

0  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings