Jos van Huut over Mindfulness voor accountants - 26 april

191 keer bekeken 0 reacties

Wat gebeurt er allemaal rond de campagne NBA Open en hoe vergaat het de design labs? Wat vond er plaats bij de verschillende evenementen? Wie waren er en wat is er uitgekomen? Wat was opvallend? Welke ideeën leefden er? 

Op deze pagina vind jij hierover alle informatie. Klik door naar jouw event voor de foto's of de video. Lees de blogs van de deelnemers. Geef jouw mening of doe mee aan een poll.

 

 

Mindfulness en accountants lijken op het eerste gezicht misschien een vreemde combinatie, maar Jos van Huut vond de workshop leerzaam en inspirerend en het gedachtengoed van mindfulness van praktische waarde voor de accountant.

Ons beroep kent zoals vele andere beroepen een mix van routine, deadlines, strakke compliance en intellectuele uitdagingen. Mindfulness kan bijdragen aan "bewust handelen" en kan behulpzaam zijn bij het beheersen van ervaringen van stress en spanning. Vooral dat laatste heeft mij verrast.

Volgens Van Huut was het van bijzondere toegevoegde waarde dat alle deelnemers accountants zijn, want dat schept een gemeenschappelijkheid. Hij roept andere accountants dan ook op zich aan te melden voor de volgende workshop mindfulness, op 24 mei, want:

(…) je bent na deelname een verfrissende ervaring rijker en je hebt op een bijzondere manier met ´onbekende collega's´ gesproken!

Ook zo'n positieve ervaring hebben als Jos? Meld je aan voor de tweede en laatste workshop mindfulness voor accountants, op vrijdag 24 mei.

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...