Jos van Huut over Mindfulness voor accountants - 26 april

407 keer bekeken 0 comments

Wat gebeurt er allemaal rond de campagne NBA Open en hoe vergaat het de design labs? Wat vond er plaats bij de verschillende evenementen? Wie waren er en wat is er uitgekomen? Wat was opvallend? Welke ideeën leefden er? 

Op deze pagina vind jij hierover alle informatie. Klik door naar jouw event voor de foto's of de video. Lees de blogs van de deelnemers. Geef jouw mening of doe mee aan een poll.

 

 

Mindfulness en accountants lijken op het eerste gezicht misschien een vreemde combinatie, maar Jos van Huut vond de workshop leerzaam en inspirerend en het gedachtengoed van mindfulness van praktische waarde voor de accountant.

Ons beroep kent zoals vele andere beroepen een mix van routine, deadlines, strakke compliance en intellectuele uitdagingen. Mindfulness kan bijdragen aan "bewust handelen" en kan behulpzaam zijn bij het beheersen van ervaringen van stress en spanning. Vooral dat laatste heeft mij verrast.

Volgens Van Huut was het van bijzondere toegevoegde waarde dat alle deelnemers accountants zijn, want dat schept een gemeenschappelijkheid. Hij roept andere accountants dan ook op zich aan te melden voor de volgende workshop mindfulness, op 24 mei, want:

(…) je bent na deelname een verfrissende ervaring rijker en je hebt op een bijzondere manier met ´onbekende collega's´ gesproken!

Ook zo'n positieve ervaring hebben als Jos? Meld je aan voor de tweede en laatste workshop mindfulness voor accountants, op vrijdag 24 mei.

Images

Comment

Twitter

0  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings