NBA Open café A'DAM Tower op 23 april

214 keer bekeken 1 reacties

Wat gebeurt er allemaal rond de campagne NBA Open en hoe vergaat het de design labs? Wat vond er plaats bij de verschillende evenementen? Wie waren er en wat is er uitgekomen? Wat was opvallend? Welke ideeën leefden er? 

Op deze pagina vind jij hierover alle informatie. Klik door naar jouw event voor de foto's of de video. Lees de blogs van de deelnemers. Geef jouw mening of doe mee aan een poll.

 

 

Jammer dat jij er niet bij was in de A'DAM Tower op 23 april jl. Misschien kun je een volgende keer. Deelnemers aan deze NBA Open-sessie waardeerden vooral de mogelijkheid om in een andere setting over de beroepsorganisatie te spreken. Kijk voor de impressie en reageer.

Marco trapt af

Een uiteenlopend gezelschap van NBA-leden bezocht op 23 april de sessie in de A'DAM Tower. NBA-voorzitter Marco van der Vegte heette een ieder welkom en benadrukte het idee van de reeks bijeenkomsten: luisteren naar leden, naar wat hen bezighoudt en wat de NBA kan bijdragen. 

Voor 1 iemand was de locatie een onderdeel van het motief om te komen. Dat sluit prima aan op de doelstelling van de NBA Open cafés: een bijzondere ervaring opdoen en contact leggen met collega's en de NBA. De nieuwsgierigheid van wat er te gebeuren staat en de wil om de NBA toekomstbestendiger te maken, was er bij iedereen. 

Ik vind het een mooi initiatief om open te zijn. NBA, wees open voor álle beroepsgroepen

NBA Open gaat om het luisteren. Luisteren naar onze leden en welke gezamenlijke toekomst de leden voor zich zien.

Accountants zijn goed in luisteren, ja. Maar doen zij dit écht om te luisteren, of doen zij dit om te kunnen zenden? Dat laatste zie ik veel, te veel."

NBA Open in beeld

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NBA Open in woord

Waarom ben je hier?

Ik ben mezelf aan het her-uitvinden. Dat zie ik ook bij de NBA. Bij de hele wereld overigens

Wat heb je nodig van NBA?

"Dit!" 

Als het gaat om de toekomst, blockchain, AI

"De rol van de accountant wordt steeds interessanter" 

Wat wil je de wereld nalaten?

"Laten we teruggaan naar de bedoeling. Minder regels, meer dienstverlening" 

En verder?

Er zijn boeken aangehaald, studies die gedaan zijn. Inhoudelijke kennis en filosofie worden afgewisseld en er wordt gelachen en nagedacht. 

En aan het eind?

Het gevoel dat we samen de NBA zijn. Samen de boodschap uitdragen en samen verantwoordelijk  zijn.

 

Vraag aan jou?

Wat is volgens jou de essentie van jouw beroep?
(reageer hieronder)

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

1  reacties

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Anoniem 25-04-19 om 16:53

Mooi om te lezen! Wat goed dat de NBA dit doet.