NBA Open café in Euromast Rotterdam

468 keer bekeken 0 comments

Wat gebeurt er allemaal rond de campagne NBA Open en hoe vergaat het de design labs? Wat vond er plaats bij de verschillende evenementen? Wie waren er en wat is er uitgekomen? Wat was opvallend? Welke ideeën leefden er? 

Op deze pagina vind jij hierover alle informatie. Klik door naar jouw event voor de foto's of de video. Lees de blogs van de deelnemers. Geef jouw mening of doe mee aan een poll.

 

 

Een zonnige eerste NBA Open-dag in Rotterdam. Vanaf de Euromast, vrij uitkijkend over de wijde, bruisende stad Rotterdam. Op 23 april jl. zijn de eerste leden met elkaar in gesprek gegaan en hebben zij zich open gesteld. Fijn dat jullie er waren. Nog even nagenieten of heb je nog een nabrander?

De kop is eraf! Het eerste NBA Open-café in de Euromast. Velen aanwezig vanuit nieuwsgierigheid, omdat ze hun steentje bij willen dragen, maar ook met de terechte vraag; "waarom nu wel NBA?".

Hiermee hebben ze duidelijk hun stem laten horen. Over het NBA, over vertrouwen, de gedachtes die ze hebben, over 'dé accountant' die niet bestaat, de wensen, maar ook de zorgen. Zorgen vooral over de toekomst.

Ieder met verschillende input, maar allen met passie voor het vak.

NBA Open in beeld

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is het meest waardevolle van NBA Open?

Goed dat de NBA komt luisteren en prima gelegenheid om nu wel die ene vraag te stellen; ook de confronterende.

Toon als bestuur leiderschap met de diversiteit van de verschillende accountantsdisciplines en organiseer de samenhang binnen de pluriforme beroepsgroep; kijk ook bij anderen zoals artsen.

Wat vind jij? Reageer hieronder!

Images

Comment

Twitter

0  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings