Al acht aanvragen voor NBA café op kantoor

198 keer bekeken 0 reacties

Wat gebeurt er allemaal rond de campagne NBA Open en hoe vergaat het de design labs? Wat vond er plaats bij de verschillende evenementen? Wie waren er en wat is er uitgekomen? Wat was opvallend? Welke ideeën leefden er? 

Op deze pagina vind jij hierover alle informatie. Klik door naar jouw event voor de foto's of de video. Lees de blogs van de deelnemers. Geef jouw mening of doe mee aan een poll.

 

 

Van motortoertocht tot bijeenkomst bij een sociaal werkbedrijf of een pop-up café met koffie of bier op kantoor, inmiddels hebben al 8 accountants een idee ingediend. We zijn inmiddels druk bezig om deze evenementen samen met de aanvrager te realiseren.

Motorrijders opgelet: zet 18 mei vast in je agenda voor een rondje IJsselmeer.

Heb je ook een idee voor een event?  Wil je dat we langs komen op jouw kantoor en zorg jij voor voldoende klandizie? Wil je een ander kantoor of je ex-collega's een kopje koffie aanbieden. Laat het ons weten!

De lijnen zijn open! 020-3010301 of mail naar wijzijnopen@nba.nl

 

 

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...