Grote belangstelling voor NBA Open

246 keer bekeken 0 comments

Wat gebeurt er allemaal rond de campagne NBA Open en hoe vergaat het de design labs? Wat vond er plaats bij de verschillende evenementen? Wie waren er en wat is er uitgekomen? Wat was opvallend? Welke ideeën leefden er? 

Op deze pagina vind jij hierover alle informatie. Klik door naar jouw event voor de foto's of de video. Lees de blogs van de deelnemers. Geef jouw mening of doe mee aan een poll.

 

 

De campagne NBA Open kon de eerste paar dagen na de aankondiging rekenen op grote belangstelling. Meer dan 120 aanvragen voor informatie zijn binnengekomen.

De campagne gaat uit van onverwachte vormen om in gesprek te gaan met NBA-leden. Daarom is het ook zeer verheugend dat veel relatief onbekende leden zich hebben aangemeld. Naast één-op-één bezoeken en 'pop-up NBA-cafés' is gewerkt aan een serie evenementen door heel Nederland. Evenementen die op NBA Open staan. Belangrijkste doel daarbij is vooral luisteren en verhalen ophalen.

De serie ontmoetingen met leden moet input bieden voor de 'creatieve conferentie' die op 17 juni plaatsvindt. Op basis daarvan wordt verder gewerkt aan de structuur van de beroepsorganisatie. 

Images

Comment

Twitter

0  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings