Grote belangstelling voor NBA Open

107 keer bekeken 0 reacties

Wat gebeurt er allemaal rond de campagne NBA Open en hoe vergaat het de design labs? Wat vond er plaats bij de verschillende evenementen? Wie waren er en wat is er uitgekomen? Wat was opvallend? Welke ideeën leefden er? 

Op deze pagina vind jij hierover alle informatie. Klik door naar jouw event voor de foto's of de video. Lees de blogs van de deelnemers. Geef jouw mening of doe mee aan een poll.

 

 

De campagne NBA Open kon de eerste paar dagen na de aankondiging rekenen op grote belangstelling. Meer dan 120 aanvragen voor informatie zijn binnengekomen.

De campagne gaat uit van onverwachte vormen om in gesprek te gaan met NBA-leden. Daarom is het ook zeer verheugend dat veel relatief onbekende leden zich hebben aangemeld. Naast één-op-één bezoeken en 'pop-up NBA-cafés' is gewerkt aan een serie evenementen door heel Nederland. Evenementen die op NBA Open staan. Belangrijkste doel daarbij is vooral luisteren en verhalen ophalen.

De serie ontmoetingen met leden moet input bieden voor de 'creatieve conferentie' die op 17 juni plaatsvindt. Op basis daarvan wordt verder gewerkt aan de structuur van de beroepsorganisatie. 

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...